Home Kasseroller Aluminium kasseroller Aluminium kasserolle:

Aluminium kasserolle:

Skribent:

Dato:

Kategori:

Nyt på siden:

8 stege råd der holder din pande i form

En almindelig non-stick stegepande af mellemkvalitet vil kunne holde i 7-8 år, hvis du behandler den ordentligt. – Har din egen stegepande nogensinde holdt så længe? Her får du 8...

Stegning i fedt – Hvilken type fedt er bedst at stege i?

I virkeligheden er forskningen omkring fedtstoffer og deres reaktion under stegning utroligt begrænset. Hvis du googler ”bedste fedtstof til stegning”, vil du aldrig nogensinde nå frem til et klart...

Kobber kasserolle:

Kobber er køkkengrejets Rolls Royce, og du giver dig selv den absolut bedste behandling, når du vælger en kobber kasserolle. Kobber har nogle fantastiske varme egenskaber og sammenlignet med...

Rustfrit stål kasserolle:

De fleste kokke anvender rustfrit stål i de store køkkener, fordi materialet simpelthen er så holdbart. Rustfrit stål kan tåle at blive hurtigt opvarmet, det bliver ikke ridset, når...

Aluminium er den næstbedste varmeleder efter kobber. Med en aluminium kasserolle får du hurtigt varmet maden op, og det er sjældent, den vil brænde på.

Varmen fordeles jævnt i hele bunden og op ad kasserollens sider. Gryder i aluminium er ultra lette at løfte rundt på.

Du bør ikke sætte en aluminium kasserolle i opvaskemaskinen, da den bliver misfarvet.

Aluminium går i forbindelse med syre, og det er derfor ikke en god ide at bruge denne kasserolle til bær, frugt og bladgrøntsager.

Der findes dog også aluminiumsgryder, som har et lag rustfrit stål på indersiden.

Aluminium kasserollen kan bruges til alle varmekilder undtagen induktion.

Le Creuset aluminium kasserolle – Med nonstick belægning

Le Creuset aluminium kasserolle

699,00Coop.dk 709,00Kitchentime.dk 727,00Kitchenone.dk

Denne Le Creuset er et godt valg til saucer, og mindre retter. Størrelsen gør den god til hverdagsbrug og har et slidstærkt nonstick belægning. Den er med andre ord egnet til fedtfattige madretter.

Belægningen er fremstillet af anodiseret aluminium, der giver kasserollen holdbarhed, og styrke når der skal laves mad i køkkenet. Le Creuset kasserollen tåler både opvaskemaskiner, og kan bruges til alle typer varmekilder.

Så med andre ord får du en fordelt og effektiv varmeleder, så du altid får de bedste resultater. Samtidigt slipper du også for brændte fingre, fordi det ergonomiske låg og håndtag er varmeafvisende.

Kasserollen er tiltænkt til hverdagen, hvor travle familier ikke behøver at tænke særligt meget over rengøringen efter brug. Le Creuset kan nemlig tåle, at komme i en opvaskemaskine uden, at miste sin effekt over tid, hvilket er et stort plus.

 • 1,9 liter/16 cm
 • Nonstick belægning ind og udvendig
 • Virker både på induktion og ovn
 • PFOA og PFOS fri
 • Tåler opvaskemaskine
 • Varmeresistent håndtag

Greenpan Barcelona – Med en god keramisk belægning

Greenpan Barcelona

359,00Imerco.dk 399,00Coop.dk 400,00Kitchenone.dk

Greenpan Barcelona er en billig aluminiums kasserolle, der både er slidstærk og nem at bruge. Greenpan Barcelona er med andre ord en god all round kasserolle i en god kvalitet.

Kasserollen kommer med et glaslåg, og et ergonomisk håndtag i rustfrit stål, der giver dig bedre egenskaber i dit køkken.

Det gode ved denne aluminium kasserolle er, at den kan bruges til en induktions komfur og har en keramisk belægning, der yderligere er forstærket med “diamanter” Denne type belægning giver en jævn fordelt varme, og ekstra lang levetid. Belægningen kan desuden også tåle køkkenredskaber af metal.

Greenpan Barcelona er helt fri for skadelige kemikalier, og er yderst let at rengøre efter brug. Det anbefales ikke, at komme kasserollen i opvaskemaskinen da belægning kan sin effekt, og aluminum kan miste farven over tid.

 • 1,6 liter/ 16 cm
 • Keramisk belægning
 • Tåler metalredskaber
 • Tåler alle typer varmekilder
 • Fri for skadelige kemikalier
 • Glaslåg i rustfri stål

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here